Ineke van Ewijk treedt af als bestuurslid

Tijdens een opnieuw gezellig bestuursuitje op 1 februari jl. hebben we alvast afscheid genomen van onze secretaris Ineke van Ewijk. Tijdens de jaarvergadering op 10 maart was Ineke namelijk aftredend en niet opnieuw herkiesbaar. Op de jaarvergadering kon Ineke zelf niet aanwezig zijn, vandaar dat het afscheid al wat eerder heeft plaatsgevonden.

Helaas is de hernia van Ineke niet hersteld, maar zelfs weer terug gekomen. Het is nog onduidelijk of dat opnieuw te behandelen is en wat dan de behandeling gaat zijn. Inmiddels is Ineke al 2 jaar niet meer aan spelen toegekomen. Daardoor is ze de binding met de vereniging wat verloren. Om die reden stelde ze zich bij de jaarvergadering niet meer herkiesbaar toen haar reglementaire termijn afliep. Alhoewel ontzettend spijtig denk ik dat dit een juiste beslissing is.

Ineke is op 1 oktober 2001 lid geworden van onze vereniging en op 3 maart 2009 benoemd tot secretaris. Ze heeft ze nu het stokje overgedragen aan Marieke Weima, die tijdens de vergadering als nieuwe secretaris is benoemd. We hebben er alle vertrouwen in dat Marieke een prima bijdrage aan het bestuur zal geven.
Uiteraard waren er bij het afscheid bloemen, een dankwoord en cadeaubon voor Ineke. We zijn haar veel dank verschuldigd voor haar inzet de afgelopen jaren. Uiteraard hopen we van harte dat haar hernia de komende tijd weer zal herstellen.