Update: Maatregelen tegen verspreiding Corona virus in Nederland

Update dinsdag 31 maart

Door de vandaag verlengde maatregelen zijn sportclubs tot en met 28 april gesloten. Zoals ook al eerder gemeld gaat het Paastoernooi NIET door.
Aangezien het op maandag 4 mei Dodenherdenking is spelen we ook op die avond niet.
Maandag 11 mei is zoals het er nu uitziet de eerstvolgende speelavond.

Update maandag 16 maart

Door de op zondag 15 maart aangescherpte maatregelen zijn sportclubs tot en met 6 april gesloten. Dit betekent voor ons dat ook de speelavond op 6 april én ons Paastoernooi NIET doorgaan.
Maandag 20 april is zoals het er nu uitziet de eerstvolgende speelavond.

Donderdag 12 maart

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het Coronavirus. Daarnaast heeft de sportkoepel NOC*NSF geadviseerd om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden af te gelasten. Dit betekent dat alle evenementen en toernooien die gepland staan tot en met 31 maart worden afgelast.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. In navolging van de oproep van het kabinet en het advies van de sportkoepel zullen we, net als vele andere verenigingen en sportbonden, alle clubbijeenkomsten zoals de speelavonden, toernooien, trainingen en dergelijke afgelasten. Dat betekent dat er geen speelavonden zullen zijn op 16, 23 en 30 maart. Zoals het er nu naar uitziet is maandag 6 april onze eerstvolgende speelavond. We hebben dan tevens ons paastoernooi.
Zodra er van overheidswege meer nieuws volgt over deze situatie laten we dat uiteraard meteen weten.

Meer informatie vind je op de website van het RIVM, de Rijksoverheid, het NOC*NSF en de Badmintonbond.

Frank Wijte, voorzitter BVZuidWester