Sponsors

Wij zijn heel blij met onze sponsors. Zij leveren in financiële of ondersteunende zin een bijdrage aan onze vereniging.


Forward Business Solutions | Support B.V. (FWBS) is een jong, startend bedrijf maar met een schat aan ervaring. Opgericht en gerund door mensen met een grote ervaring in de ICT.
Die zich van harte toeleggen op de ondersteuning van uw mensen en uw business. Want daar gaat het om, uw medewerkers, uw processen! Vandaar ook onze pay-off: Wij staan vierkant achter uw business.
Uw wensen, visie, procesaanpassing of probleem analyseren wij en vertalen het naar de verschillende mogelijkheden voor invoering. In standaard software of maatwerk, koppeling, procesaanpassing of wat er ook nodig is uw doel te realiseren. Business Consulting, projectmanagement, procesanalyse én het organiseren en realiseren van de uiteindelijke oplossing zijn onze kerncompetenties.

ForWard Business Solutions | Support B.V.
Gele Varaan 44
1704 TJ Heerhugowaard
T. 072-5742468
I.www.fwbs.nl


Tebulo Engineering BV, gevestigd aan de noord-westzijde van Alkmaar, is een engineeringbureau dat sinds de oprichting op 1 april 1974 haar service biedt aan de industrie.
In ruim 30 jaar heeft Tebulo een internationale klantenkring opgebouwd. Circa 130 enthousiaste medewerkers realiseren samen multidisciplinaire projecten van formaat in de staal-, farmaceutische-, chemische-, elektronica- en foodindustrie. Tebulo is gespecialiseerd in ontwerp, ontwikkeling, modificatie, inbedrijfstelling en onderhoud van productiemachines.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne 2D en 3D CAD-, FEM- en ontwikkel software. Binnen Tebulo heerst een no-nonsense cultuur waarin collega’s elkaar respecteren.

Tebulo is op dit moment de shirtsponsor van ons externe competitie team.

Tebulo Engineering BV
James Wattstraat 25
1817 DC Alkmaar
T. 072-5718083
I.www.tebulo.com