Paastoernooi 26 maart 2018

Ons jaarlijks terugkerend paastoernooi werd dit jaar bijgewoond door een groot aantal deelnemers. Maar liefst 56 vrouwen en mannen deden mee en dit hield in dat met 7 banen de zaal goed bezet was.
Ons oud lid Klaas t’Hart voelde zich zo goed dat hij besloot ondanks zijn vervangen knieën mee te spelen. Hij deed dit niet onverdienstelijk. Ook medebestuurslid Fred van Dugteren deed aan dit toernooi mee, Leo Groeneweg werd bij de organisatie bijgestaan door Ineke van Ewijk. Een ander oud lid, Joop Reij, was aanwezig om verschillende keren met de schaal paaseitjes door de zaal te lopen.

Het toernooi straalde ook weer het gezellige karakter uit wat onze vereniging zo sterk maakt. Nadat de deelnemers vijf partijen gespeeld hadden werd iedereen uitgenodigd om in bar Sportief de prijsuitreiking bij te wonen. Zoals gebruikelijk werd door loting bepaald wie er met de prijzen naar huis ging. De prijzen bestonden dit jaar uit grote chocolade paashazen en eieren. Ook had ons lid Gerda Bross mooie zeepsculpturen als prijs aangeboden.
Aan het einde van de avond, nadat Joop Reij nog een rijmvers had voorgelezen, werd iedereen door de toernooicommissie bedankt voor hun inzet en een fijne Pasen toegewenst.