Désirée Baumann

profileimage

Désirée Baumann is getrouwd met Victor en zijn samen de trotse ouders van 2 jongens (mannen inmiddels) van 20 en 22 jaar, waarvan alleen de jongste nog thuis woont.
In 1983 is zij voor het eerst in aanraking gekomen met badminton. Zij woonde toen in Lelystad en badmintonde in Almere.
Door omstandigheden is zij er een aantal jaren tussenuit geweest, maar in oktober 2001 is zij weer begonnen bij de Zuidwester, en dat doet ze nog steeds, met heel veel plezier.
Zij is een bezig bijtje en als vrijwilliger al vaak betrokken geweest bij o.a. de ouderraad van De Zonnewijzer, heeft jaren als lid van het wijkpanel geholpen bij het organiseren van o.a. de huttenbouw in Butterhuizen, en zit verder in de personeelsvereniging van haar werk en was lid van de Feestcommissie van het 40 jarig bestaan van BV De Zuidwester. En op 15 maart 2016 is ze ook toegetreden tot het bestuur van onze club.
Vervolgens is ze op 14 maart 2017 benoemd tot penningmeester en ledenadministratrice. Ze volgt in die functie Marianne Koldijk op.

In haar vrije tijd knapt ze oude meubels op, plant ze leuke reisjes en uitjes, en gaat ze graag naar het theater en de sauna. Verder houdt ze van een stevige strandwandeling met als afsluiting een overheerlijk bockbiertje 🙂

Gegevens
  • Telefoon: 06 – 1235 2527
  • Email: desiree@bvzuidwester.nl