Reünie / receptie

Ons 40-jarig bestaan in 2016

Dat jaar bestond onze badmintonvereniging 40 jaar, en dat was een feestje waard. Op 12 mei 2016 was het alweer 40 jaar geleden dat er mensen zijn gestart met recreatief sport bedrijven in het Heerhugowaard van de jaren 70. We hebben dat zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan en het gevierd met een feestmiddag en -avond voor onze leden en een reünie/receptie voor oud-leden en genodigden.

Reünie en receptie

Aangezien 40 jaar toch een kroonjaar is hebben we het deze keer niet alleen met onze leden gevierd (de foto hierboven is van het 35 jarig jubileum in 2011), maar ook met onze oud-leden en genodigden. Een informele reünie en receptie vond plaats op maandagavond 23 mei 2016 in de Deimoshal / Bar Sportief.
Dat was tegelijk ook een speelavond, dus sommige van de reünisten hebben hun spullen uit de kast opgezocht en samen met onze huidige leden een paar partijen gespeeld.

De gegevens van onze reünie:

Wanneer: maandag 23 mei 2016 van 19.30 uur tot ongeveer 23.00 uur
Wie: alle oud-leden van onze vereniging en genodigden kunnen zich aanmelden
Waar: Bar Sportief, Deimoshal, Deimoslaan 13, 1702 CK Heerhugowaard
Wat:
  • een gezellige reünie van oude bekenden en genodigden
  • indien je zin hebt de mogelijkheid mee te spelen
  • de eerste twee drankjes en de hapjes zijn voor rekening van de Zuidwester
  • we verwachten veel oude bekenden te mogen begroeten

Alle oud-leden waren van harte uitgenodigd. Circa 50 mensen waren aanwezig en het was weer vanouds gezellig in Bar Sportief. Met dank aan Judith en Danny voor de prima verzorging.
Een kort berichtje en de foto’s staan inmiddels ook op de site.