De Deimoshal

Zoals iedereen ongetwijfeld weet is badminton een echte binnensport. Een normale shuttle is te licht om buiten in winderige omstandigheden te gebruiken. Een prima accommodatie met voldoende velden én voldoende hoogte is daarbij noodzakelijk.
Al vele jaren (al sinds de bouw van de hal) hebben we onderdak in de Deimoshal, waar we op maandag van 19.30 tot 22.30 uur spelen.

We hebben hier de beschikking over:

* Een grote goedverlichte hal met 12 badmintonvelden
* Vier ruime kleedkamers (2 per sekse), met in iedere kleedkamer een doucheruimte (er zijn nog 2 kleedkamers boven, maar die gebruiken wij niet)
* Een gezellige bar (Bar Sportief op de 1e etage) om tijdens en na afloop het vochtverlies enigszins te compenseren

De zaal is specifiek als badmintonhal gebouwd en is voldoende hoog. Wij zijn één van de vele gebruikers van de zaal (ook scholen, handbal, voetbal, korfbal en andere sporten maken er gebruik van), die wordt beheerd door Heerhugowaard Sport NV. Met elkaar hebben we zorg voor de orde en netheid in de zaal, kleedkamers, gangen en bar.

Let op! De sporthal is voor iedereen toegankelijk! Om diefstal te voorkomen doe je er verstandig aan geen kostbaarheden en geld in de kleedkamer achter te laten. Het is beter horloges, sieraden en papieren die je niet nodig hebt thuis te laten en niet te veel geld mee te nemen. Neem je tas/spullen mee de zaal in zet ze neer op een plek in het zicht. Wees attent op onbekenden die bij tassen en/of in de kleedkamers “snuffelen”.

In Bar Sportief is het vaak na afloop erg gezellig. Het leuke en gezellige team van Bar Sportief probeert het ons altijd erg naar de zin te maken. Ga ook eens boven kijken!

Gegevens:
Deimoshal / Bar Sportief
Deimoslaan 13
1702 CK Heerhugowaard
T. 072 – 5719139 (Bar Sportief)

Deimoshal
Deimoshal
Deimoshal