Spel

Over badminton is heel veel te zeggen en dat doen we dan ook!

We kunnen ons voorstellen dat er allerlei aspecten van het spel zijn waar je in geïnteresseerd bent. We hebben een aantal onderwerpen bij elkaar gebracht. Klik in het menu op een van de onderwerpen voor meer informatie.

Spelsysteem

Binnen het bij ons gehanteerde spelsysteem kun je samen met 3 andere spelers met elkaar 20 minuten van een baan gebruik maken. Na die 20 minuten wordt er gewisseld met andere spelers. Je kunt met je naamlabel op een bepaalde baan en op een bepaald tijdvak afhangen. Daarmee is die baan op dat moment voor jou en je 3 medespelers gereserveerd.
Als het wat minder druk is en later op de avond kun je vaak wat langer dan 20 minuten doorspelen op een baan. En als het wat minder druk is is er uiteraard ook gelegenheid om te enkelen.

Wisselen

Probeer een aantal keren op de avond met spelers op een andere baan te wisselen. Zo speel je wat vaker met andere spelers en dat is goed voor je spelniveau en ook erg gezellig. Je leert ook andere clubleden kennen. En je voorkomt daarmee ook dat er vaste clubjes op de baan staan die nauwelijks wisselen. En waardoor iemand die wat later komt er nauwelijks meer tussen komt.