Lid worden

Intro2016We zijn heel blij met je interesse in het lidmaatschap van onze vereniging. We zijn een recreatieve vereniging waar de leden onderling met elkaar op maandagavond hun partijen spelen. We hebben zowel ervaren leden als ook beginners. Iedereen speelt lekker actief met elkaar, ieder op zijn of haar niveau. lekker fanatiek maar vooral met veel plezier.

Onze vereniging is een ontzettend leuke club mensen, waar het plezierig en gezellig spelen is. Vaak met veel lol en gelach in de zaal. Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom. Mocht je vragen hebben, neem dan nog even contact met ons op. Dat kan via telefoon, mail en het informatieformulier onderaan elke pagina. Kijk op de contact pagina voor nummers en mailadressen.

Je kunt altijd één of twee keer gratis en vrijblijvend komen meespelen, om de sfeer te proeven of om te ontdekken of badminton iets voor jou is. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Leo Groeneweg of door dit formulier in te vullen.

Intro 2016Mocht je lid willen worden lees dan in de pagina’s over de voorwaarden voor het lidmaatschap en over de risico’s goed door. Als je lid wordt verklaar je namelijk ook dat je daarmee akkoord bent.

Klik om lid te worden op de betreffende knop onderaan onze site en vul het formulier in. Wij maken het dan zo snel mogelijk in orde. Je speellabel wordt dan aangemaakt en de contributie plus het inschrijfgeld zullen worden geïncasseerd. En vanaf dat moment hopen we je elke maandagavond in de hal te treffen.