Sponsors

Wij zijn heel blij met onze sponsors. Zij leveren in financiële of ondersteunende zin een bijdrage aan onze vereniging.


Forward Business Solutions | Support B.V. (FWBS) is een jong, startend bedrijf maar met een schat aan ervaring. Opgericht en gerund door mensen met een grote ervaring in de ICT.
Die zich van harte toeleggen op de ondersteuning van uw mensen en uw business. Want daar gaat het om, uw medewerkers, uw processen! Vandaar ook onze pay-off: Wij staan vierkant achter uw business.
Uw wensen, visie, procesaanpassing of probleem analyseren wij en vertalen het naar de verschillende mogelijkheden voor invoering. In standaard software of maatwerk, koppeling, procesaanpassing of wat er ook nodig is uw doel te realiseren. Business Consulting, projectmanagement, procesanalyse én het organiseren en realiseren van de uiteindelijke oplossing zijn onze kerncompetenties.

ForWard Business Solutions | Support B.V.
Gele Varaan 44
1704 TJ Heerhugowaard
T. 072-5742468
I.www.fwbs.nl

Shirtsponsor competitieteam


Wij zijn Bart en Maikel Mienis. Wij zijn sinds 2007 actief in de Subway wereld. Wij runnen sinds 2007 een viertal Subway winkels zelfstandig, daarnaast zijn wij ook developing agents van de Subway Nederland. Dit houdt in dat wij nieuwe franchise ondernemers helpen met het opstarten van een eigen nieuwe Subway winkel. Dit doen wij in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.

Zeker omdat wij vet arme broodjes verkopen hoefde wij geen moment te twijfelen om het competitie team van badminton vereniging Zuidwester te sponsoren omdat het goed aansluit bij onze sportieve en gezonde doelgroep.

Met vriendelijke groet,

Bart en Maikel

Subway Alkmaar vestigingen:
Laat 199, Alkmaar
I.www.subway.com