Opzeggen

Opzegformulier BV Zuidwester

Helaas komt er ook een tijd dat je afscheid van elkaar neemt. Jammer dat je ons gaat verlaten. Vul alsjeblieft in onderstaand formulier de gegevens in klik op de knop “Verzenden”. We zullen vervolgens contact met je opnemen om je opzegging te verifiëren.

Graag willen we een beetje inzicht in de reden dat je ons gaat verlaten. Vandaar dat we daar een vraag over stellen. Mocht je op- of aanmerkingen hebben over de club, het bestuur, de zaal of iets dergelijk schrijf dat dan in de opmerkingen.

Soms zijn er bijzondere omstandigheden waarbij we ook oud-leden willen benaderen. Denk aan feestjes, jubilea of reünies. We vragen nu alvast of we dan contact met je mogen opnemen. We verwachten dat dat niet vaker dan eens in de paar jaar zal zijn. Bij een blessure of door gebrek aan tijd/werk nemen we mogelijk weer eens contact met je op om te horen hoe het met je gaat. Vanwege de AVG moeten we je nu al vragen daar toestemming voor te geven. Je kunt die toestemming overigens altijd wijzigen.

  Voornaam:

  Achternaam:

  Geboortedatum (dd-mm-jjjj):

  Telefoonnummer:

  Email adres:

  Ik zeg hierbij mijn lidmaatschap op:

  (opzeggen vóór 1 december) per het einde van het lopende jaar(opzeggen na 1 december) per het einde van het volgende jaar

  Datum invullen formulier (dd-mm-jjjj):

  Wat is de reden dat je opzegt (meer opties mogelijk):

  BlessureGezondheid / te zware lichamelijke belastingVerhuizingWerk /geen tijdBen uitgekeken op badmintonGa andere sport doenBen uitgekeken op BV ZuidwesterAnders of dat zeg ik liever niet

  Mogen we later contact met je opnemen:

  ja, dat is goednee, ik wil geen contact meer

  Opmerkingen:

  We danken je voor je lidmaatschap en wensen je veel succes en alle goeds voor de toekomst. Om te verifiëren dat dit formulier daadwerkelijk van jou afkomstig is nemen we mogelijk nog even persoonlijk contact met je op.

  De van jou opgeslagen gegevens worden behandeld zoals beschreven in ons privacy statement. Zie ook het privacy statement op onze website.