blockimage

Training

Je techniek bijspijkeren? Spelniveau verbeteren?

Mocht je interesse hebben je spelniveau en techniek te verbeteren dan zijn onze trainingen vast wat voor jou. We organiseren regelmatig trainingen voor zowel beginners als voor gevorderde spelers.

In de beginners training wordt veel aandacht besteed aan de basistechniek en de beginselen van het spel. Voor nieuwe leden zonder badminton ervaring is dit een echte aanrader. Voor nieuwe leden zónder ervaring is deze trainingscyclus eenmalig gratis.

In de gevorderden training wordt de techniek verder uitgediept en ingegaan op spelsituaties en tactiek. Ook voor ervaren spelers levert dit net weer dat beetje verfijning zodat je de shuttle nog nauwkeuriger in dat hoekje neer kunt leggen, de shuttle dieper naar de achterlijn kunt spelen en ook die backhand smash nu eens onder de knie leert krijgen.

Zowel de beginnerstraining als de training voor de gevorderden wordt door Siebe Groeneveld verzorgd. De trainingen worden gegeven op de normale reguliere speelavonden en worden meestal gegeven op veld 11 (eventueel samen met veld 9). De aanvangstijden vallen samen met de gebruikelijke tijdsblokken. De starttijden worden aangegeven op ons bord in de hal.
Een trainingsles duurt 40 minuten en een trainingscyclus bestaat uit 5 lessen. Bij voldoende aanmelding wordt er weer een nieuwe trainingscyclus opgestart. De kosten van een cyclus van 5 lessen bedragen € 12,- voor gevorderden, voor beginners (nieuwe leden van de club) is dit gratis (inbegrepen in het lidmaatschap).

Je aanmelden voor een training kun je doen door in te tekenen op de lijst op het witte bord in de hal. Ook wordt daar aangegeven op welke data de training gaat plaatsvinden. Houd het bord dus goed in de gaten.

Trainers

Siebe Groeneveld

Trainer beginners en gevorderden
Siebe Groenveld is lid van onze vereniging en verzorgt al geruime tijd de ...