Introductie toernooi op 28 maart a.s.

Aanmeld formulier belangstellenden onderaan dit bericht
Na alle lockdowns en andere maatregelen is het nu weer mogelijk om lekker onbevangen te gaan badmintonnen. We stellen jong en oud dan ook graag in de gelegenheid om te ontdekken of badminton iets voor je is. Want badminton is individueel sporten, maar ook samen spelen met anderen. Badminton is snel, goede reflexen zijn handig, en iedereen kan het. Je kunt het spelenderwijs leren, het is goed voor je conditie en je kunt het tot hoge leeftijd spelen.

Bij ons staan recreatief sporten, een plezierige sfeer en leuke onderlinge contacten centraal. Om iedereen in en om Heerhugowaard met badminton én met onze club te kennis te laten maken organiseren we op maandag 28 maart 2022 ons jaarlijkse Introductietoernooi.

Onze leden kunnen daar samen met een eigen introducé aan deelnemen. Maar ook kunnen belangstellenden zich individueel en gratis aanmelden. Iedereen die zichzelf opgeeft wordt dan door de organisatie aan één van onze leden gekoppeld. Samen vormen zij dan een team. Bij voorgaande edities leverde dit telkens hele leuke combinaties en veel plezier bij het spelen op. Uiteraard zorgen we dat de krachten zoveel mogelijk gelijk verdeeld zijn.
Het is totaal niet belangrijk dat de deelnemers goed kunnen badmintonnen, vooral plezierig sporten en lekker bezig zijn staan voorop.

Tijdens de gezellige nazit worden de prijzen uitgereikt. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur (de zaal is open om 19:30 uur), de prijsuitreiking is naar verwachting om 22:20 uur.
De prijswinnende teams ontvangen een lekkere fles wijn. Door loting wordt een prijswinnende deelnemer getrokken die een gratis jaarlidmaatschap van onze vereniging ter waarde van €110,- ontvangt.

Voor rackets, sportkleding en -schoenen moeten de deelnemers zelf zorgen, voor de rest, een goede sfeer en een hoop lol en gezelligheid staat de vereniging garant. Voor spelers zonder racket hebben we een leenracket beschikbaar.

Het toernooi staat dus ook open voor niet-leden, belangstellenden zijn altijd welkom om te komen kijken, sfeer te proeven en mee te spelen. Maximaal kunnen 48 koppels deelnemen.
Op de fotopagina’s zijn foto’s van eerdere toernooien te bewonderen.

Inschrijven voor leden kan via het bord in de hal.

Belangstellenden kunnen zich hieronder aanmelden.

  Naam (voornaam en achternaam):

  Geslacht:

  manvrouw

  Geboortedatum (dd-mm-jjjj):

  Email adres:

  Telefoonnummer:

  Svp aanvinken wat voor jou van toepassing is:

  Ik heb al eerder bij een vereniging badminton gespeeldIk ben een zeer ervaren spelerIk ben een ervaren spelerIk ben een beginner

  (Indien van toepassing) Wil graag samen spelen met: (naam lid BVZW)

  Opmerkingen:

  Bedankt voor je aanmelding voor ons introductie toernooi op 20 februari a.s. We verwachten je rond 19:30 uur in de Deimoshal, Deimoslaan 13 in Heerhugowaard. Mocht je verhinderd zijn stuur dan svp tijdig een berichtje naar leo@bvzuidwester.nl