Vierde teamcup bedrijven op 21 september a.s.

Teamcup voor bedrijven op 21 september 2020

Op maandagavond 21 september a.s. organiseren we ons vierde badmintontoernooi voor bedrijven! Na succesvolle edities in 2017, 2018 en 2019 gaan er weer een aantal bedrijven de strijd met elkaar aan. Er zijn al diverse inschrijvingen ontvangen maar er is nog ruimte.

Ken je drie collega’s op je werk die het leuk vinden om met jou samen een badmintonteam te vormen dan kun je nu inschrijven! Elk deelnemende team bestaat uit vier spelers waarvan er tenminste één lid is van onze vereniging. We streven ook bij dit tweede toernooi naar 5 teams. Elk team wordt opgedeeld in twee koppels van twee spelers, die in twee poules de strijd met de andere bedrijven aangaan.

Naast de bij onze club gebruikelijke lol wordt er gespeeld om de wisselbeker, de bedrijventoernooi Teamcup, die dit jaar door Procura verdedigd gaat worden.
Mocht je met je bedrijf mee willen doen schrijf je dan zo snel mogelijk in, want vol is vol.
Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team. Dit bedrag wordt in september per automatische incasso afgeschreven bij het lid van onze club.

Schrijf je dus samen met 3 collega’s in en zorg dat de Teamcup een jaar bij jullie in het bedrijf kan staan!! Klik hier voor het inschrijfformulier!