Corona update 4 oktober 2020

Afgelopen maandag heeft onze regering helaas weer nieuwe Corona maatregelen aan moeten kondigen. Het lijkt erop alsof er zich nu toch een tweede golf aandient.

Voor ons hebben deze maatregelen ook enkele gevolgen. Niet voor het spelen zelf overigens, dat kunnen we gelukkig gewoon blijven doen zoals we dat de afgelopen weken ook gedaan hebben.

Wel is met ingang van afgelopen dinsdag de horeca in de Deimoshal gesloten. Nazitten of tussendoor even koffie drinken is dus in ieder geval de komende 3 weken niet mogelijk. We verzoeken je dan ook na het douchen/omkleden de zaal te verlaten.

Ook zijn toeschouwers niet toegestaan. Soms komen er wel eens mensen kijken op een speelavond. Dat mag dus de komende weken niet. Mocht je iemand mee willen nemen om als introduce mee te spelen dan moet deze zich vooraf aanmelden (via de knop ‘proefspelen’ onderaan op de site) en is verplicht zich bij aankomst op de presentielijst in te schrijven.   

Daarnaast is het dringende advies gegeven om in publieke ruimtes binnen een mondkapje te dragen. De Deimoshal is ook een publieke ruimte, maar tijdens het spelen hoeven we geen mondkapje te dragen. Tijdens het bewegen door het gebouw is het raadzaam het advies te volgen.

We zijn blij dat we in ieder geval kunnen blijven spelen en jammer maar noodzakelijk dat er aanvullende maatregelen nodig zijn.

Blijf gezond en zorg goed voor jezelf én voor elkaar!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben laat dat dan aan het bestuur weten. Zodra er weer nieuws te melden is hoor je dat uiteraard.