Tweede teamcup toernooi gewonnen door Procura

  • 27 september 2018

Op maandag 17 september 2018 speelden we voor de tweede keer het bedrijventoernooi om de Teamcup wisselbeker. Drie bedrijven (KLM Catering Services, Gemeente Heerhugowaard en Trinitas College) deden vorig jaar al mee, nieuw dit keer waren Palveco en Procura. Elk bedrijf streed met vier personen om de grote wisselbeker.

De opzet was zo gekozen dat van elk bedrijf twee spelers als team in een andere poel speelden. De punten van die twee teams werden opgeteld om de winnaar te bepalen.
Iedereen speelde vier wedstrijden van 10 minuten op twee banen. Na een hartelijk welkom en een korte uitleg van Fred werd er gestart om 20.10 uur.
Er werd met veel overtuigingskracht gespeeld per team. Halverwege het toernooi stonden de teams dicht bij elkaar en konden allen nog winnaar worden. Door gebruik te maken van de computer heeft Frank er voor gezorgd dat alle uitslagen snel konden worden verwerkt.

Dat er door de meegekomen deelnemers goed werd gebadmintond was aan het spel goed te zien. Er werd voor elk punt geknokt.
Om 21.50 uur was de laatste wedstrijd gespeeld en werden de punten opgeteld. Het viel daarbij op dat er maar 9 punten verschil zat tussen de winnaar en de vijfde plek, afgelopen jaar waren dat 50 punten!

De prijsuitreiking boven in Bar sportief met een hapje en een drankje was erg gezellig. De Wisselbeker en champagne werden uitgereikt aan de vier spelers van het Procura team.

De uitslag:

# Bedrijf Punten
1 Procura 184
2 Gem. HeerHugowaard 180
3 Palveco 177
4 KLM Catering Services
Trinitas college
175

We hopen volgend jaar weer vijf teams te kunnen begroeten om te strijden voor de wisselbeker.

Hier enkele foto’s. Alle foto’s vind je hier.