Verslag KrKnJoJu toernooi

Het Krasse Knarren en Jonge Juppen toernooi is op maandag 29 oktober 2018 gespeeld. Dit jaar waren er 40 leden die zich hadden ingeschreven. Op zich een goede opkomst, de Jonge Juppen heren streden op baan 2 en we hebben besloten om alle andere deelnemers bij elkaar te voegen en per baan 6 wedstrijden te laten spelen. In de puntentelling werden de 4 categorieën weer uitgesplitst zodat we degenen met de meeste punten per categorie de wisselbekers voor de winnaar konden uitreiken. Opnieuw hebben we de uitslagen via de computer verwerkt (met dank aan Frank) zodat we met de laptop per ronde konden zien wie er voor de bekers in aanmerking kwamen.

De start was om 20:00 uur en er werd gelijk met veel overgave gespeeld om de meeste punten per wedstrijd van 10 minuten. Tot de laatste wedstrijd om 21:50 is er fanatiek gestreden voor de vier bekers die er waren te verdelen. De winnaars van de wisselbekers en een fles bubbels werden tijdens de prijsuitreiking in Bar Sportief door Fred bekend gemaakt.

Aangezien de punten dicht bij elkaar lagen en er nog twijfel was over het aantal punten van Merijn bij de Krasse Knarren heren hebben we de uitslagen nogmaals bekeken en herteld. Uiteindelijk bleek alles toch te kloppen en hebben we de juiste winnaars bekend gemaakt.

De uitslagen:

Jonge Juppen Dames:
 1. Mireille Hogewoning 130 punten
 2. Ciska Blank 108 punten
 3. Wendie Duin 98 punten
Jonge Juppen Heren:
 1. Peter Baggerman 164 punten
 2. Jelle Zwaan 146 punten
 3. Arnoud Wilken 134 punten
Krasse Knarren Dames:
 1. Anneke Bakker 125 punten
 2. Gerda Bross 122 punten
 3. Hanny Vader 109 punten
Krasse Knarren Heren:
 1. Leen Overdorp 158 punten
 2. Merijn Brand 151 punten
 3. Herman van Kuijeren 148 punten

Alle aanwezigen konden met een hapje en een drankje terug kijken op een geslaagd toernooi, het was nog lang gezellige boven in Bar Sportief. Hieronder enkele foto’s, kijk op de foto pagina voor alle foto’s (of klik hier).