Zesde teamcup bedrijven op 26 september a.s.

Teamcup voor bedrijven op 26 september 2022

Op maandagavond 26 september a.s. organiseren we ons zesde badmintontoernooi voor bedrijven! Na succesvolle edities in voorgaande jaren gaan er weer een aantal bedrijven de strijd met elkaar aan. De inschrijving hiervoor staat nu open.

Ken je drie collega’s op je werk die het leuk vinden om met jou samen een badmintonteam te vormen dan kun je nu inschrijven! Elk deelnemende team bestaat uit vier spelers waarvan er tenminste één lid is van onze vereniging. We streven ook bij dit toernooi naar 5 teams. Elk team wordt opgedeeld in twee koppels van twee spelers, die in twee poules de strijd met de andere bedrijven aangaan.

Naast de bij onze club gebruikelijke lol wordt er gespeeld om de wisselbeker, de bedrijventoernooi Teamcup, die dit jaar door Palveco Versgroep verdedigd gaat worden.
Mocht je met je bedrijf mee willen doen schrijf je dan zo snel mogelijk in, want vol is vol.
Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team. Dit bedrag wordt in september per automatische incasso afgeschreven bij het lid van onze club.

Schrijf je dus samen met 3 collega’s in en zorg dat de Teamcup een jaar bij jullie in het bedrijf kan staan!! Klik hier voor het inschrijfformulier!