Verslag Paastoernooi 11 april 2022

Eindelijk, na 2 jaar corona blokkade, kon het paastoernooi weer plaats vinden. In totaal hadden we 42 inschrijvingen om op deze avond voor mooie prijzen met elkaar te battellen.

10 dames en 32 heren melden zich om 19.30 aan, om via een loting op een van de banen, bij verschillende partners en tegenstanders, terecht te komen. Ook kreeg elke deelnemer een consumptiebon om bij de prijsuitreiking een drankje te kunnen bestellen, aangeboden door het bestuur.

Tijdens de inloop hebben zich nog 7 personen spontaan opgegeven om mee te doen. Ook hadden we 1 afmelding door ziekte. Na wat husselen en schuiven hebben we de deelnemers kunnen onderbrengen op 5 banen.

Zij hebben hun naam op een scorevel ingevuld, om dan via een vast roulatie schema, tegen elkaar  te kunnen spelen. Mooie partijen, met leuke duels, er werd weer flink gestreden voor de punten.

Na 10 gespeelde minuten heeft de toernooicommissie de “klok” geluid zodat de volgende partij kon starten. Tijdens de partijen had de andere helft pauze en werden zij verwend met lekkere chocolade paaseitjes.

Nadat alle partijen gespeeld waren heeft de toernooi commissie alle formulieren weer verzameld, en na een loting , per baan bepaald wie de winnaars waren.

Bijna iedereen is hierna na boven gegaan, naar de bar sportief, waar zij onder het genot van een drankje klaar zaten, tot de prijsuitreiking kon beginnen.

Frank, onze voorzitter, heeft het openingswoord op zich genomen en de aandacht gevraagd om met z’n alle afscheid te nemen van “onze” vertrekkende  kantine topper Roos. Na 18 jaar heeft zij een andere uitdaging gevonden en gaat binnenkort daar aan de slag. Vele vaste leden hebben jaren lang een natje van haar gekregen en we hebben haar d.m.v. een mooie bos bloemen en een heerlijke chocolade paashaas bedankt voor haar service. Als afscheid had zij voor ons heerlijke plankjes worst, blokje kaas en wat snoeptomaten geregeld.
Ook heeft onze topper Bart weer voor heerlijke gevulde eieren gezorgd, een terugkomende traditie die zeker gewaardeerd wordt door iedereen.

Na dit dankwoord heeft de toernooicommissie de prijsuitreiking voor zijn rekening genomen. Per baan hebben de winnaars een keuze mogen maken tussen een overheerlijke choco paashaas of een bier pakket van Het Bierverbond, met hierin 5 verschillende biertjes. Even op de foto met de buit en daarna de volgende winnaars.

Nadat alle winnaars hun prijs uitgereikt hebben gekregen heeft de toernooi commissie iedereen bedankt voor hun inzet en gezelligheid en konden we de avond afsluiten met een borrel en een warm hapje.

De toernooicommissie kijkt weer terug op weer een geslaagd toernooi. Leo en Arnoud.