BVZW Sportclub van de maand mei

In de maand mei is badminton en Badminton Vereniging ZuidWester “Sport van de Maand” bij Heerhugowaard Sport NV.
We stellen gedurende deze maand jong en oud (vanaf 14 jaar) graag in de gelegenheid om te ontdekken of badminton iets voor je is. Want badminton is individueel sporten, maar ook samen spelen met anderen. Badminton is snel, goede reflexen zijn handig, en iedereen kan het. Je kunt het spelenderwijs leren, het is goed voor je conditie en je kunt het tot hoge leeftijd spelen.

Badmintonvereniging Zuidwester is een Heerhugowaardse club waar recreatief sporten, een plezierige sfeer en leuke onderlinge contacten centraal staan. Om iedereen in en om Heerhugowaard met badminton én met onze club kennis te laten maken kun je in de maand mei gratis een proefles bijwonen. En vervolgens in mei én juni gratis komen spelen. Op 18 juni is onze laatste speelavond voor de zomervakantie. Dan maken we er traditioneel een gezellige instuif van.

Je kunt dus gratis 6 avonden (van 19:30 tot 22:30 uur) komen spelen en wellicht besluit je daarna dat je na de vakantie door wilt gaan. Je bent tot niets verplicht maar natuurlijk vinden we het altijd leuk als je lid van onze club wilt worden.

Het is totaal niet belangrijk dat je goed kunt badmintonnen, vooral plezierig sporten en lekker bezig zijn staan voorop.
Na afloop van de speelavonden zitten we vaak nog gezellig na in Bar Sportief, de bar in de Deimoshal

Voor een racket, sportkleding en -schoenen moet je zelf zorgen, voor de rest, een goede sfeer en een hoop lol en gezelligheid staat de vereniging garant. Voor spelers zonder racket hebben we enkele leenrackets beschikbaar.

Op deze site vind je veel meer informatie over onze vereniging. Met het formulier onderaan dit bericht kun je je aanmelden om in mei en juni gratis te komen spelen.

Naam (voornaam en achternaam):
Geslacht: manvrouw
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
Email adres:
Telefoonnummer:
Svp aanvinken wat voor jou van toepassing is: Ik heb al eerder bij een vereniging badminton gespeeldIk ben een zeer ervaren spelerIk ben een ervaren spelerIk ben een beginner
(Indien van toepassing) Wil graag samen spelen met: (naam lid BVZW)
Opmerkingen:
Bedankt voor je aanmelding voor de sport van de maand Mei. We nemen vooraf nog even contact met je op. We spelen op maandagavond om 19:30 uur in de Deimoshal, Deimoslaan 13 in Heerhugowaard.